mandag 21. mars 2011

Gratulerer dere to!

Gratulerer så mye med dagen til min kjære lille hund som ble 1 år 17. mars og min enda kjærere storesøster som hadde bursdag 20. mars! Håper dere begge hadde en herlig dag og fikk alt dere ønsket dere ;-) 



4 kommentarer:

  1. Har gått en lang tur med Ludvig i dag og badet han etterpå. Han har fått en ny leke av meg :) - jeg ble lei av alle flisene på gulvet når han gnagde på trestokken :/ Klem fra mamma

    SvarSlett
  2. Så koselig,mamma! Du er så flink med han :-)

    SvarSlett
  3. Oi, for en vime jeg er altså, jeg hadde lagret bloggen din som favoritt men av en eller annen grunn lagret den på siden med 'I dag har vi endelig hatt på oss uniform' og trodd det var startsiden eller noe, i alle fall har jeg stadig vekk klikket meg inn der og tenkt 'men legger hun ikke ut noe nytt snart eller???' Og så i dag var jeg smart nok til å skjønne hva jeg hadde gjort og fant dette koselige innlegget, hehe! :-) Pinlig! Tusen takk for et innlegg dedikert til meg og Ludvig, veldig bra skapning å dele bursdagsoppmerksomhet med! Siden jeg utålmodig ventet på et nytt innlegg å kommentere la jeg inn noen kommentarer til på det 'uniform' innlegget, vet ikke om du så det, men veldig klar for et søstrene Waade senter i alle fall!

    SvarSlett
  4. Maria: Du er veldig god på kommenteringen hvertfall hehe! Det er så mye gøyere å blogge når det blir kommentert! Jeg har ikke vært like flink til å svare på kommenteringen ettersom jeg ikke er sikker på om dere som skriver går inn igjen for å se om jeg har svart.. Men iallfall veldig spennende at du har drevet med noe av det samme som jeg skal skrive om i Darfur.. Fortell om London på mail snart da!

    SvarSlett