tirsdag 26. april 2011

”Hjemme” igjen!


Da er jeg tilbake etter en deilig uke på zanzibar! Vi har vært fem jenter på tur og har rett og slett bare kost oss med soling, bading, snorkling, kjasing og vasing :-) 
Det var virkelig deilig å få ladet batteriene, både pga mye jobbing med oppgaven og på grunn av tøffe tak i praksis.. Nå er jeg tilbake med nytt pågangsmot, og klar for siste innspurt med oppgaveskriving.. vi har faktisk bare 4 uker igjen så er vi hjemme i Norge, fiks ferdige sykepleiere.. hjelpe og trøste!

Snorkletur.. helt fantastisk!

sånn er det å reise til Zanzibar midt i regntiden! :)  
god jenter :-) 


god stemning! 

fantastisk solnedgang hver kveld.. 

Vi punkterte midt i afrika gitt og Lise var overbevist om at hun hørte løver og var på randen til hyperventilering hehe :-)


Håper dere har kost dere i påska! 


1 kommentar:

 1. Fantastisk å lese/se. Virker som Zanzibar var bra, ja. Mye turister der? Er det stort, type flere steder å være, liksom? Prøvde å google litt, men vanskelig å få følelsen..

  Det som slår meg er hvor ualminnelig rolig og avslappet du er i forhold til at dere f eks punkterte "midt i Afrika", litt det samme med knivepisoden i Kenya. Skal lett innrømme at jeg hadde fått hjerteflimmer og temperaturstigning av langt mindre enn det. Du er god! <3

  Så btw helt kokkos ut når det regnet/stormen sto på, da. Er det sånn hos dere også, når det bøtter ned?

  Ha en fin uke og skriv bra :-)

  -Kjetil

  SvarSlett